Stay tuned

  • Geef je interieur een vrolijke touch met dit gave keukenrek
   5 dagen ago by poppe_en_tutsjedesigns Geef je interieur een vrolijke touch met dit gave keukenrek van PT, Het keukenrek word met 5 haken en mandje geleverd, dus je kan er lekker veel op kwijt. Hang je mooiste handdoeken, theedoeken of je vrolijkste kopjes aan de haakjes en plaats een vrolijk plantje in het bakje. Dit rek is een echte toevoeging in je keuken.
  • O baby its cold outside Deze schattige dekentjes van tedandtone
   15 uur ago by poppe_en_tutsjedesigns O baby it's cold outside❄️. Deze schattige dekentjes van  #tedandtone  houden je warm tijdens je slaapje. De dekentjes zijn prachtig voor in de wieg, ledikant, maxi cosy of voor in de box.
  • Haal sfeer in huis met deze prachtige Sunshine Hexagon design
   6 dagen ago by poppe_en_tutsjedesigns Haal sfeer in huis met deze prachtige Sunshine Hexagon design wandklok van Karlsson. Het is een mooie opengewerkte klok waardoor je de kleur van de wand er door heen ziet. De wijzers van de klok vallen op door de oranje kleur. En niet geheel onbelangrijk de klok is helemaal geluidloos!
  • Fijn weekend!
   1 dag ago by poppe_en_tutsjedesigns Fijn weekend!
  • Met deze muziekdoosjes van Ted and Tone style je de
   3 dagen ago by poppe_en_tutsjedesigns Met deze muziekdoosjes van Ted and Tone style je de babykamer helemaal af. Daarnaast speelt hij een schattig muziekje zodat je kleintje lekker in slaap valt. Ze zijn gemaakt van duurzaam & sterk 5MM dik Bamboe hout. Aan de achterkant zit een oogje zodat je het muziekdoosje makkelijk op kan hangen. https://poppedesigns.nl/product-categorie/kinderkamer/muziekdoosjes/

De waardering van www.tutsjedesigns.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.