het merk tutsje uniek kussens

De kussens van Tútsje Designs.

Al een tijdje ben ik bezig met het maken van kussens en poefen. Ondertussen heb mijn eigen label opgezet genaamd Tútsje Designs, wat kusje in het Fries betekend. Na lang gewerkt te hebben in een kledingzaak, kwam de drang naar boven om mijn lang gekoesterde droom (het hebben van een eigen winkel) waar te maken met Tútsjedesigns.

Elk kussen van Tútsje Designs is door mij ontworpen en met de hand gemaakt en dus 100% uniek.

Op zoek naar iets speciaals maar kan je dit niet vinden? Neem dan contact op met mij via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@tutsjedesigns.nl en dan kunnen wij er ongetwijfeld samen uit.

          Dikke tuut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *